Новини

На Святі сиру і вина спекли сирник вагою в 100 кілограм

Цими вихідними, 18-20 жовтня, на території Палацу Потоцьких та подвір’ї Палацу Мистецтв у Львові відбулось X Свято сиру і вина. 

Як повідомляє кореспондент 032.ua, свято розпочалось з традиційного чемпіонату “Велика Давильня Винограду”, у межах якого команди змагалися за звання чемпіона з чавлення винограду у діжці.

Спеціально до свята спекли 100-кілограмовий сирник, рецепт якого тримають у секреті. Його порізали на маленькі шматочки, якими пригощали усіх охочих. Відтак того ж дня сирник з’їли.

Також на святі був ярмарок сиру і вина та представили продукти відомих виробників цих продуктів з усієї України, а також крафтові сироварні та фермерські господарства.

Новини