Новини

На Львівщині розвивають туризм зі смаком

Сьогодні, 27 квітня, з метою розвитку гастрономічного туризму та популяризації туристичних фермерських господарств Львівщини  управління туризму та курортів облдержадміністрації, департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації та громадською спілкою «Карпатський смак» провели засідання круглого столу «Маркетинг територій через регіональні продукти харчування» в музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час круглого столу спільно з фермерськими господарствами та туроператорами обговорили ідею виробництва, просування регіональних продуктів та їх ролі у маркетингу території, сформували потенційний список місцевих продуктів, що мають підвищений попит у туристів та є такими, що формують імідж території.

Вже цими вихідними стартує фотомандрівка фермерськими господарствами, яка має на меті популяризувати гастрономічні локації на території Львівської області, а також відкрити для туроператорів, туристів та мешканців області смак Львівщини.

Слідкуйте за новинами на сайті ЛОДА та на фейсбук-сторінці управління туризму та курортів облдержадміністрації.

Довідково

Громадська спілка «Смак Українських Карпат» на території 4-х областей України (Прикарпаття, Закарпаття, Буковина та Львівщина) разом з виробниками продуктів харчування та фахівцями з туристичного супроводу, туроператорами працює над розробкою туристичного маршруту «Смак українських Карпат», який покликаний показати автентичність, оригінальність та унікальність та колорит Карпат, а також підкреслити еталон смаку натуральних продуктів харчування.

Новини