У рамках проекту «CowBoyky: Український дикий захід» на Старосамбірщині запрацювала школа бойківської кухні. Усі охочі мають можливість навчитися готувати автентичні страви горян.
«Усі знають гуцульську кухню (банош, бриндза) та закарпатську (бограч, гуляш). А що ж їдять бойки – інший субетнос карпатського регіону? Про це довідаємось під час кулінарного майстер-класу Світлани Савки на Старосамбірщині. І не просто довідаємось, а й спробуємо приготувати, а потім будемо куштувати з місцевими наливочками та узваром з яблук з власного саду. А ще побачимо маловідомі історичні цікавинки регіону», – повідомляють організатори.
Кулінарна школа Світлани Савки створена в рамках проекту «CowBoyky: Український дикий захід», що реалізується Новоміською сільською радою у партнерстві з Західноукраїнським ресурсним центром, ОСН «Горизонт» та ЮК «Моріс Груп» за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».
Детальніше про можливість побувати у кулінарній школі можна дізнатися за посиланням.